Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημα μας από τη Δευτέρα 11/05/20 θα λειτουργεί 10:30 εως 14:00. Πέραν του ειδικού ωραρίου μας μπορούμε να σας εξυπηρετούμε και κατόπιν ραντεβού και εκτός αυτού.

Πληροφορίες Αποστολής

Για όλα τα προιόντα της ιστοσελίδας μας η αποστολή των παραγγελιών είναι δωρεάν εντός Ελλάδας.

Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται το αργότερο σε 7 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία για οποιοδήποτε λόγο ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κ.λ.π.), η εταιρία μας θα επικοινωνήσει με τον χρήστη, προκειμένου να δηλώσει εάν επιθυμεί την ολοκλήρωση της.Τα προϊόντα αποστέλλονται πάντοτε στην διεύθυνση που έχει δηλωθεί από τον χρήστη κατά την παραγγελία του προϊόντος.

Η διεύθυνση παραλαβής δεν μπορεί να αλλάξει από τη στιγμή που τα προϊόντα παραδοθούν από την εταιρεία μας σε εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier) ή τα ΕΛΤΑ για αποστολή τους στον χρήστη.Όλες οι παραγγελίες απαιτούν υπογραφή από τον παραλήπτη κατά την παράδοση τους σε αυτόν.Σε περίπτωση που η εταιρεία ταχυμεταφοράς δεν ανεύρει τον χρήστη στην διεύθυνση που δήλωσε κατά την παραγγελία του προϊόντος, θα αφήσει ειδοποιητήριο για τον τόπο φύλαξης του προϊόντος, την διάρκεια φύλαξης και τις ώρες παραλαβής του.